Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Dámy? a Páni?❗

Vitajte na palube tohto letu Air✈ Pôst  číslo  2019, cieľ ➡ Odpustenie a Zmierenie sa s Bohom❤.

Čas letu   bude 40 dní. Vďaka nášmu splnu plnosti modlitieb poletíme rýchlosťou približne 150 zrniek Ruženca za hodinu a vystúpime do výšky na nebesá, kde uvidíme ? žiariť Slnko Spravodlivosti☀. Preletíme  cez najväčšiu púšť Viery aby sme cielili rovno k Veľkej Noci?.

Bude to  mimoriadne priaznivý čas: môžete počúvať alebo čítať Slovo Božím, ktoré Vám bude predkladané dennodenne prostredníctvom systému záľuby a hry zabudované vo vašich kreslách.

Kladieme dôraz na konzumáciu jedla  a pitia ktoré bude  servírované so striedmosťou, aby sa čelilo bez problémov každej možnej oblasti turbulencie. V skutočnosti sú  predvídané možné búrky ⚡?⚡?počas rozhovorov: preto vás pozývame mat’ zapnuté pásy počas celého letu aby ste zostali silno naviazaní  ⛓na Boha ❤, a limitovali používanie mobilu, dajúc prednosť podľa možností priateľskému rozprávaniu sa s vašimi blízkymi. Pripomíname Vám, že počas tohto letu nie je možné kritizovať, klamať, prechovávať hnev alebo kohokoľvek zraniť. Naopak, sú veľmi vítané vaše almužny každému bratovi a sestre, ktorí ich veľmi  potrebujú...

Kapitánom tohto letu je Duch Svätý... Posádka je zložená z celého  nebeského sprievodu ✨?✨ - veľmi dobre poučená Kráľovnou Neba ☝ i Zeme -  je k vašej úplnej dispozícii pre akúkoľvek vašu potrebu.

Prajeme Vám príjemný let a šťastný prílet do Cieľa.

Požehnaný Pôst  2019 ❗

 




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.