Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Dámy? a Páni?❗

Vitajte na palube tohto letu Air✈ Pôst  číslo  2019, cieľ ➡ Odpustenie a Zmierenie sa s Bohom❤.

Čas letu   bude 40 dní. Vďaka nášmu splnu plnosti modlitieb poletíme rýchlosťou približne 150 zrniek Ruženca za hodinu a vystúpime do výšky na nebesá, kde uvidíme ? žiariť Slnko Spravodlivosti☀. Preletíme  cez najväčšiu púšť Viery aby sme cielili rovno k Veľkej Noci?.

Bude to  mimoriadne priaznivý čas: môžete počúvať alebo čítať Slovo Božím, ktoré Vám bude predkladané dennodenne prostredníctvom systému záľuby a hry zabudované vo vašich kreslách.

Kladieme dôraz na konzumáciu jedla  a pitia ktoré bude  servírované so striedmosťou, aby sa čelilo bez problémov každej možnej oblasti turbulencie. V skutočnosti sú  predvídané možné búrky ⚡?⚡?počas rozhovorov: preto vás pozývame mat’ zapnuté pásy počas celého letu aby ste zostali silno naviazaní  ⛓na Boha ❤, a limitovali používanie mobilu, dajúc prednosť podľa možností priateľskému rozprávaniu sa s vašimi blízkymi. Pripomíname Vám, že počas tohto letu nie je možné kritizovať, klamať, prechovávať hnev alebo kohokoľvek zraniť. Naopak, sú veľmi vítané vaše almužny každému bratovi a sestre, ktorí ich veľmi  potrebujú...

Kapitánom tohto letu je Duch Svätý... Posádka je zložená z celého  nebeského sprievodu ✨?✨ - veľmi dobre poučená Kráľovnou Neba ☝ i Zeme -  je k vašej úplnej dispozícii pre akúkoľvek vašu potrebu.

Prajeme Vám príjemný let a šťastný prílet do Cieľa.

Požehnaný Pôst  2019 ❗