Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Minule:

V prvej celosvetovej morálnej kríze (1. svetová vojna) nám nebo ponúklo pomoc.

Panna Mária vo Fatime vyzvala k modlitbe a pokániu.

Iba pokánie je jedinou cestou k morálnej náprave

Východisko z prvej celosvetovej morálnej krízy

Panna Mária dala vo Fatime 13. júla 1917 prísľub: „Nakoniec moje Nepoškvrnené Srdce zvíťazí! Svätý Otec mi zasvätí Rusko, ono sa obráti a vo svete nastanú dni pokoja. V Portugalsku sa zachová čistá viera.“

Proroctvo o Portugalsku.

Biskupi Portugalska zasvätili krajinu Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie a na rozdiel od susedného Španielska sa ich 2. svetová vojna takmer nedotkla. Pritom v Španielsku bola aj strašná občianska vojna.

Proroctvo o Rusku

Pápež Pavol VI. v závere tretieho zasadania Druhého vatikánskeho koncilu (dňa 21. novembra 1964) zveril ľudstvo Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie a zároveň vyhlásil Pannu Máriu za „Matku Cirkvi“. Rusko, ktoré „rozšírilo strašné bludy do celého sveta“ sa spamätalo. Komunizmus bol porazený.

Dlho to trvalo

Žiaľ, áno. K zasväteniu Ruska a ľudstva došlo neskoro. Medzitým sa totiž v Nemecku a iných krajinách rozšíril ďalší blud – fašizmus, vypukla aj 2. svetová vojna, zlo sa začalo ešte viac šíriť.

Ďalšia vojna a hrozby

Panna Mária predpovedala: „Rusko, sa obráti a vo svete nastanú dni pokoja“. Nastali, ale nie nadlho. Po vojne na Balkáne, Rusko napadlo Ukrajinu. Pápež hneď rázne odsúdil "NEOPRÁVNENÚ AGRESIU" a "ZVERSTVÁ" a zasvätil Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie ľudstvo a osobitným spôsobom Rusko a Ukrajinu. Dúfajme, že vďaka rýchlej reakcii pápeža, nebudeme zas tak dlho čakať, kým „nastanú dni pokoja“.

Mária vyzvala k zasväteniu (modlitbám), ale aj k pokániu. K tomu nabudúce

Nabudúce: Pokánie ako východisko z kríz (zlých časov)