Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností    

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Sv. Efréma, diakona a učiteľa Cirkvi, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

9:00 – Mariánske večeradlo

Piatok

NAJSVÄTEJŠIEHO SRDCA JEŽIŠOVHO, slávnosť

Sobota

Nepoškvrneného Srdca Preblahoslavenej Panny Márie, spomienka

Nedeľa

JEDEÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

   

Verejné bohoslužby

Sväté omše sa slúžia tak ako zvyčajne. Od pondelka sa môže pri bohoslužbách naplniť 25 percent kapacity kostola. Z tohto dôvodu sa vstupné lístky rušia.

V nedeľu dávame do pozornosti dve pridané sväté omše o 8:30 a 15:00 hod. s krátkou júnovou pobožnosťou k Božskému Srdcu Ježišovmu.

 

Prvá nedeľa v mesiaci

Dnes je prvonedeľná zbierka na kostol. Srdečná vďaka za vaše milodary.

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí

Rodičia našich prvoprijímajúcich detí budú mať  stretnutie dnes po svätej omši  o 15:00 hod. v kostole. Z dôvodu obmedzeného počtu stačí, keď na stretnutie príde jeden z rodičov. Účasť je nutná.

 

Svätá omša pre prvoprijímajúce deti

Prosíme prvoprijímajúce deti, aby sa s rodičmi zúčastňovali na nedeľných svätých omšiach.  V pondelok  7.6. o 16:00 hod. bude sv. omša a náuka pre prvoprijímajúce deti. Účasť je povinná.

 

Kňazská rekolekcia

Srdečne Vás pozývame na rekolekciu kňazov turzovského dekanátu, ktorá bude vo štvrtok 10.6. o 10:00 hod. vo farskom kostole. Z tohto dôvodu vo štvrtok svätá omša ráno o 7:00 nebude. Vďaka za pochopenie.

 

Birmovanci

Vo štvrtok 10.6. o 18:00 hod. začíname nácvik na birmovku, ktorá bude v sobotu 19.6.2021. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Birmovanci sa tiež zúčastnia na Novéne k Duchu Svätému každý deň od 10.6. do 18.6. 2021.

 

Slávnosť Najsvätejšieho Srdca Ježišovho

V piatok na Slávnosť Najsvätejšieho Srdca Ježišovho budú sväté omše takto:

7:00, 16:00 a 18:00 hod. Na večernej sv. omši o 18:00 budú prítomní birmovanci.

V Turkove o 16:00 hod.

 

Brigáda pred birmovkou

Prosíme birmovancov a ich rodičov, aby pred birmovkou pomohli upratať kostol, tiež vyčistiť a upraviť okolie kostola, pastoračného centra a fary. Brigáda bude v sobotu 12.6. hneď po Novéne a nácviku, ktorý bude o 9:00 hod.

 

Svätá omša pri kaplnke U Kubačkov

Na budúcu nedeľu bude pri kaplnke v Hlinenom U Kubačkov  svätá omša o 11:15 hod.   Budeme ju sláviť pri príležitosti titulu kaplnky k Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie a zároveň v deň výročia posvätenia kaplnky. Srdečne Vás pozývame.  

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 16.8. do 22.8. 2021 organizujeme hodovú púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 190€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia (tri dni) a ubytovanie (na 4 noci). Môžete sa prihlásiť v sakristii. Kto sa prihlási, musí si vyzdvihnúť aj Súhlas so spracovaním osobných údajov. 

 

Sv. omša U Zajacov

Na budúcu nedeľu o 15:30 hod. bude svätá omša pri kaplnke U Zajacov.

 

Dary na kostol

Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Oznamujeme, že sviatosť manželstva chcú 12.6.2021 uzatvoriť Daniel Daubner a Erika Bojdová, ktorí pochádzajú z Farnosti Turzovka, bytom Ostrava. Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb. 




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.