Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Preblahoslavenej Panny Márie, Matky Cirkvi, spomienka

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

Sv. Gregora VII., pápeža, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Sv. Filipa Neriho, kňaza, spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Nášho Pána Ježiša Krista, najvyššieho a večného kňaza, sviatok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Féria

Sobota

Panny Márie v sobotu

Nedeľa

NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE, slávnosť

 

Koniec Veľkonočného obdobia

Dnešnou slávnosťou Zoslania Ducha Svätého sa končí Veľkonočné obdobie. Od zajtra sa modlíme Anjel Pána. Dnes je po svätých omšiach svätodušná ofera. Vďaka za vaše milodary.

 

Odpustky

Veriaci, ktorí sa zúčastní na verejnom speve alebo recitovaní hymnu Veni, Creator na slávnosť Zoslania Ducha Svätého, môže za zvyčajných podmienok získať úplné odpustky.

 

Verejné bohoslužby

Sväté omše sa slúžia tak ako zvyčajne.

V nedeľu dávame do pozornosti dve pridané sväté omše o 8:30 a 15:00 hod. s krátkou májovou pobožnosťou. V Dlhej sväté omše nebudú až do odvolania.

 

Svätá omša pre prvoprijímajúce deti

Prosíme prvoprijímajúce deti, aby sa s rodičmi zúčastňovali na nedeľných svätých omšiach.  V pondelok 24.5. o 16:00 hod. bude sv. omša a náuka pre prvoprijímajúce deti. Účasť je povinná.

 

Svätá omša pre birmovancov

Je potrebné, aby sa birmovanci zúčastňovali na nedeľných svätých omšiach a pristupovali k sviatosti zmierenia. Svätá omša a náuka pre birmovancov bude v piatok 28.5. o 16:00 hod. v kostole. Účasť je povinná. Animátori našich birmovancov budú mať stretnutie vo štvrtok 27.5. o 19:00 hod. na fare. 

 

Fatimská sobota Rajecká Lesná

Pozývame vás na slávenie Fatimskej soboty, ktorá sa uskutoční na prvú júnovú sobotu 5.6.2021. v Rajeckej Lesnej. Budeme tam spolu celý turzovský dekanát s kňazmi a s otcom biskupom Tomášom Galisom. Program začína modlitbou posvätného ruženca o 17:00 hod. O 18:00 hod. bude svätá omša. Kto má záujem, nech sa prihlási v sakristii. Pôjdeme autobusom. Cena za dopravu sú 4 eurá. 

 

Zbierka na Katolícke masmédiá

Na katolícke masmédiá ste obetovali: Turzovka 523,48€ a 200 czk.

 

Dary na kostol

Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Rímskokatolícky farský úrad Klokočov oznamuje, že sviatosť manželstva chcú uzatvoriť Michal Stuchlík, ktorý pochádza z farnosti Klokočov a Adriána Steinigerová, ktorá pochádza z Farnosti Turzovka.

Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.