Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:15 – Krížová cesta

Sobota

Féria

Nedeľa

TRETIA PÔSTNA NEDEĽA

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Dnes sa ju budú modliť ženy. V piatok birmovanci a na budúcu nedeľu muži.

 

Birmovanecká svätá omša

Svätá omša a náuka pre  birmovancov bude v piatok 13.3. o 18:00 hod. Účasť všetkých birmovancov je povinná!

 

Stretnutie rodičov birmovancov

Na budúcu nedeľu 15. 3.  hneď po krížovej ceste v kostole (krížová cesta začína o 15:00 hod.). bude v kostole stretnutie rodičov našich  birmovancov. Účasť je nutná.

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí

Rodičia, ktorí prihlásili deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie o dva týždne v nedeľu 22.3. hneď po krížovej ceste v kostole (krížová cesta začína o 15:00 hod.). Účasť všetkých rodičov je nutná.

 

Opatrenia proti šíreniu vírusu COVID 19

Z dôvodu hygienických opatrení  si dočasne nebudeme dávať pri bohoslužbách znak pokoja (podanie ruky na výzvu kňaza) a nebude pri vchode do kostola k dispozícii svätená voda. Prosíme vás, ak ste chorí, zostaňte doma a liečte sa. V prípade ochorenia veriaceho neviaže povinnosť zúčastniť sa na sv. omši v nedeľu a prikázaný sviatok. 

 

Dary  a poďakovanie

Na charitu ste obetovali spolu: Turzovka – 1150,71€, Turkov 53€, Dlhá 82,60€.  Srdečná vďaka za Váš súcit s biednymi. Na kostol obetoval pán Jozef Slezák 500€. Ďakujeme za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení vašu obetavosť a službu pre farnosť.