Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Panny Márie Matky Cirkvi, spomienka

6:15 – Pobožnosť k Duchu Svätému, 7:00-Sv. omša za misie a členov združenia

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

Sv. Barnabáša, apoštola, spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Nášho Pána Ježiša Krista, najvyššieho a večného kňaza, sviatok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Féria

Sobota

Panny Márie v sobotu

Nedeľa

NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE, slávnosť


Koniec Veľkonočného obdobia

Dnešnou slávnosťou Zoslania Ducha Svätého sa končí Veľkonočné obdobie. Od zajtra sa modlíme Anjel Pána. Dnes je po svätých omšiach svätodušná zbierka, ktorá bude obetovaná na opravu poškodenej kaplnky v Hlinenom U Kubačkov. Vďaka za vaše milodary.

 

Farská rada

Pozývame všetkých členov Farskej ekonomickej a pastoračnej rady na štvrté zasadnutie, ktoré sa bude konať v stredu 12.6. hneď po večernej sv. omši na fare.

 

Púť do Nitry

Pozývame vás na celonárodnú Cyrilometodskú púť do Nitry. Uskutoční sa 5.7.2019. Okrem účasti na svätej omši si pozrieme aj historické centrum mesta a navštívime Baziliku sv. Emeráma.  Z našej farnosti pôjdeme autobusom. Kto má záujem, nech sa prihlási v sakristii. Cena za dopravu je 10 eur. 

 

Fatimská sobota Rajecká Lesná

Tiež vás pozývame na slávenie Fatimskej soboty, ktorá sa uskutoční na prvú júlovú sobotu 6.7.2019. v Rajeckej Lesnej. Budeme tam spolu celý turzovský dekanát s kňazmi a  s otcom biskupom Tomášom Galisom. Program začína modlitbou posvätného ruženca o 17:00 hod. O 18:00 hod. bude svätá omša. Kto má záujem, nech sa prihlási v sakristii. Pôjdeme autobusom. Cena za dopravu sú 4 eurá. 

 

Výlet pre deti

Pri príležitosti príchodu letných prázdnin pozývame všetky deti na výlet na hrad Strečno. Výlet sa uskutoční  v sobotu 22.6. Cena za dopravu je 3 eurá. Prosíme rodičov, aby prihlásili svoje deti v sakristii. S deťmi sa samozrejme môžu prihlásiť aj rodičia.     

 

Prihlasovanie na birmovku

Dávame vám do pozornosti, že od septembra začíname prípravu na birmovku 2020. Budúcoroční žiaci deviateho ročníka ZŠ a študenti prvého ročníka stredných škôl a dospelí veriaci, ktorí chcú prijať sviatosť birmovania, sa môžu prihlásiť na fare po svätých omšiach. Registrácia bude trvať dva týždne, čiže od dnes do nedele 23. 6. 2019. Prosíme, aby sa prihlásili len tí, ktorí chcú chodiť do kostola a pristupovať k sviatostiam celý život!!! Nielen pred birmovkou a potom dosť! To je nešťastné chápanie prípravy na birmovku a jej prijatia.

 

Rekolekcia

Vo štvrtok 13.6. bude na Živčákovej rekolekcia kňazov všetkých štyroch kysuckých dekanátov spolu s otcom biskupom Tomášom Galisom. Svätá omša začne o 11:00 hod.

 

Zbierka na Katolícke masmédiá

Na katolícke masmédiá ste obetovali: Dlhá 67,91€, Turkov 45,21€, Turzovka 836,88€.

 

Dary na kostol

Na kaplnku U Kubačkov  obetovali: Drevárska firma z Podvysokej 500€ a Bohu známy darca 300€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.