Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

PONDELOK – SOBOTA: Férie po 5. pôstnej nedeli

Pobožnosti v týždni tak ako bývajú.

KVETNÁ NEDEĽA - NEDEĽA UTRPENIA PÁNA – bude požehnanie ratolestí!

 

Zbierka

Dnes je Zbierka na pomoc prenasledovaným kresťanom a vojnovým utečencom.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Dnes sa ju budú modliť zamestnanci Domu sv. Jozefa. V piatok birmovanci a na budúcu nedeľu mladí a zbor.

 

Misijná púť detí

Dávame do pozornosti Misijnú púť detí, ktorá sa uskutoční dňa 11.5.2019 v Rajeckej Lesnej. Prosíme rodičov, aby zahlásili svoje deti v sakristii. Cena za dopravu je 3€. 

 

Birmovanecká svätá omša a akcie pre mladých

Svätá omša a náuka pre  birmovancov bude v piatok 12.4. o 18:00 hod. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Pre mladých máme ponuku zúčastniť sa Kvetného víkendu v Žiline v dňoch 13.-14. apríla. V ponuke je aj 24. ročník medzinárodného stretnutia mladých s názvom ON JE ŽIVÝ v Trenčíne v dňoch 26. – 28. Apríla. Bližšie info je vo výveske.

 

Veľkonočná svätá spoveď

Svätá spoveď pred Veľkou nocou bude v našej farnosti v utorok 16.4. doobeda od 10:00 do 11:30 a poobede od 14:00 do 17:30. V Dlhej od 15:30 do 16:30. V Turkove od 16:30 do 17:30 hod. Každú pol hodinu budeme rozdávať sväté prijímanie.

 

Pôstna polievka

Na charitatívny projekt Pôstna polievka ste obetovali spolu 360€. Srdečná vďaka patrí rodine, ktorá zabezpečila potraviny, Domu sv. Jozefa za realizáciu a všetkým vám, ktorí ste prispeli.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetoval jeden Bohu známy darca 100€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.