Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

ZVESTOVANIE PÁNA, slávnosť

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:15 – Krížová cesta

Sobota

 

Nedeľa

ŠTVRTÁ PÔSTNA NEDEĽA – NEDEĽA RADOSTI (LAETARE)


Stretnutie rodičov birmovancov

Dnes hneď po krížovej ceste v kostole (krížová cesta začína o 15:00 hod.). bude stretnutie rodičov našich  birmovancov. Účasť je nutná.

 

Slávnosť Zvestovania Pána

V pondelok na Slávnosť Zvestovania Pána budú sv. omše takto:

Turzovka -  7:00, 18:00; Dlhá  - 15:00; Turkov – 16:00.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Dnes sa ju budú modliť ženy. V piatok prvoprijímajúce deti a na budúcu nedeľu muži. Prvoprijímajúce deti budú mať nácvik na krížovú cestu v piatok o 16:30 v kostole. Účasť všetkých je povinná.

 

Púť do Čenstochovej

Informácia pre tých, čo sa prihlásili na púť do Čenstochovej: odchod autobusu je na budúcu sobotu 30.3. o 6:00 hod. ráno z autobusovej zastávky Beskydská. Zoberte si so sebou ruženec, modlitebnú knižku, chutné pútnické jedlo a dobrú náladu. Na túto púť sú ešte voľné miesta, preto ak by niekto chcel ísť spolu s nami a prežiť pekný požehnaný deň, môže sa prihlásiť. Info je v sakristii a vo výveske.

 

Deň otvorených dverí

Informácia pre tých, čo sa prihlásili na Deň otvorených dverí do Kňazského seminára sv. Gorazda v Nitre: odchod autobusu je na budúcu sobotu 30.3. o 6:00 hod. ráno z autobusovej zastávky Beskydská. Miništranti nech si zoberú so sebou športové a miništrantské oblečenie.   

 

Pôstna polievka

Tento rok prebieha už 13. ročník podujatia Podeľme sa! Preto pripravujeme pôstnu polievku, ktorá sa bude podávať na budúcu nedeľu po krížovej ceste v pastoračnom centre. Účastníci tohto podujatia dajú za ňu dobrovoľný finančný milodar, ktorý pôjde na podporu dvoch charitatívnych projektov. Bližšie info nájdete vo výveske.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.