Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

ZVESTOVANIE PÁNA, slávnosť

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:15 – Krížová cesta

Sobota

 

Nedeľa

ŠTVRTÁ PÔSTNA NEDEĽA – NEDEĽA RADOSTI (LAETARE)


Stretnutie rodičov birmovancov

Dnes hneď po krížovej ceste v kostole (krížová cesta začína o 15:00 hod.). bude stretnutie rodičov našich  birmovancov. Účasť je nutná.

 

Slávnosť Zvestovania Pána

V pondelok na Slávnosť Zvestovania Pána budú sv. omše takto:

Turzovka -  7:00, 18:00; Dlhá  - 15:00; Turkov – 16:00.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Dnes sa ju budú modliť ženy. V piatok prvoprijímajúce deti a na budúcu nedeľu muži. Prvoprijímajúce deti budú mať nácvik na krížovú cestu v piatok o 16:30 v kostole. Účasť všetkých je povinná.

 

Púť do Čenstochovej

Informácia pre tých, čo sa prihlásili na púť do Čenstochovej: odchod autobusu je na budúcu sobotu 30.3. o 6:00 hod. ráno z autobusovej zastávky Beskydská. Zoberte si so sebou ruženec, modlitebnú knižku, chutné pútnické jedlo a dobrú náladu. Na túto púť sú ešte voľné miesta, preto ak by niekto chcel ísť spolu s nami a prežiť pekný požehnaný deň, môže sa prihlásiť. Info je v sakristii a vo výveske.

 

Deň otvorených dverí

Informácia pre tých, čo sa prihlásili na Deň otvorených dverí do Kňazského seminára sv. Gorazda v Nitre: odchod autobusu je na budúcu sobotu 30.3. o 6:00 hod. ráno z autobusovej zastávky Beskydská. Miništranti nech si zoberú so sebou športové a miništrantské oblečenie.   

 

Pôstna polievka

Tento rok prebieha už 13. ročník podujatia Podeľme sa! Preto pripravujeme pôstnu polievku, ktorá sa bude podávať na budúcu nedeľu po krížovej ceste v pastoračnom centre. Účastníci tohto podujatia dajú za ňu dobrovoľný finančný milodar, ktorý pôjde na podporu dvoch charitatívnych projektov. Bližšie info nájdete vo výveske.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.