Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:15 – Krížová cesta 

20:00 – 21:30 Chvály pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou 

Sobota

Féria 

Nedeľa

DRUHÁ PÔSTNA NEDEĽA


Zbierka na charitu

Dnes je zbierka na charitu. Srdečná vďaka za Váš súcit s biednymi.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. V piatok sa ju budú modliť miništranti  a na budúcu nedeľu starí rodičia.

 

Chvály

V piatok počas modlitby chvál, ktoré budú v kostole od 20:00 do 21:30, sa môžete vyspovedať alebo uskutočniť duchovný rozhovor. Kňaz bude pre vás k dispozícii v spovednici. Využite túto možnosť.

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí

Rodičia, ktorí prihlásili deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie na budúcu nedeľu 17.3. hneď po krížovej ceste v kostole (krížovej cesta začína o 15:00 hod.). Účasť všetkých rodičov je nutná. Zároveň oznamujeme prvoprijímajúcim deťom, že v pondelok 18.3. o 16:00 hod. budú mať stretko v kostole.

 

Deň otvorených dverí

Pozývame všetkých miništrantov na Deň otvorených dverí do Kňazského seminára sv. Gorazda v Nitre. Podujatie sa uskutoční 30.3.2019. Bližšie info je v sakristii.  

 

Prezidentské voľby 2019

V prezidentskej kampani sa objavili rozličné názory a postoje jednotlivých kandidátov. Na budúcu sobotu sa budeme môcť rozhodnúť a dať svoj hlas jednému z nich. Pri tejto príležitosti vám chceme pripomenúť, že schvaľovať potraty a podporovať výchovu detí osobami rovnakého pohlavia, ktoré žijú  v partnerskom zväzku, je proti Božiemu zákonu. Povzbudzujeme vás k správnej voľbe, ktorá jednoznačne odmieta strašné a ohavné hriechy proti životu a kresťanskej výchove našich detí.

 

Cesta obnovy života

Pri východe z kostola budú miništranti, ktorí majú pre každého z vás letáčik s otázkami. Môžete vyjadriť svoj názor na nový spoločný projekt Cesta obnovy života a vzťahov vo farnosti, ako nás povzbudzoval pán biskup v pastierskom liste.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kostol ste obetovali: z prvonedeľnej zbierky – Turzovka 871,44€, Dlhá 47,60€, Turkov 49,31€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.