Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Sv. Tomáša Akvinského, kňaza a učiteľa Cirkvi, spomienka

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Jána Bosca, kňaza, spomienka

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Prvý piatok v mesiaci

Sobota

Obetovanie Pána, sviatok; prvá sobota v mesiaci

Nedeľa

ŠTVRTÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

 


Prvý piatok

Pred prvým piatkom budeme spovedať pol hodiny  pred sv. omšami. V piatok  bude vyložená Sviatosť Oltárna vo farskom kostole od 16:30. Starých a chorých budeme spovedať v Dlhej a Predmieri  vo štvrtok od 9:00; v Turzovke v piatok od 8:00.

Sv. omše na prvý piatok:

Turzovka  - 7:00 a 18:00, Dlhá - 15:00,Turkov - 16:00 (spovedá sa pred sv. omšami).

 

Duchovná obnova birmovancov

Na budúci víkend sa naši birmovanci zúčastnia na Duchovnej obnove na Orave. Odchod autobusu je v piatok o 14:00 hod. z autobusovej zastávky Beskydská. Prosíme vás o modlitby za duchovnú obnovu, birmovancov a ich rodičov.  

 

Obetovanie Pána

V sobotu na sviatok Obetovania Pána sa pred svätými omšami ráno o 7:00 a večer o 17:30 koná obrad požehnania sviec. Sobotná večerná svätá omša je zo sviatku Obetovania Pána, zároveň je slávená s platnosťou na nedeľu. V sobotu o 10:00 hod. sv. omša nebude, pretože nie sú nahlásené krsty. V sobotu po večernej sv. omši budeme dávať preč vianočné stromčeky. Prosíme vás, aby ste prišli pomôcť.

 

Prvá nedeľa v mesiaci

Na budúcu nedeľu bude zbierka na kostol. Vďaka za vašu štedrosť a spolupatričnosť.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetoval jeden Bohu známy darca 50€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.