Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností  

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Najsvätejšieho mena Panny Márie, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Jána Zlatoústeho, biskupa a učiteľa Cirkvi, spomienka

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

POVÝŠENIE SVÄTÉHO KRÍŽA, sviatok

Sobota

SEDEMBOLESTNEJ PANNY MÁRIE, PATRÓNKY SLOVENSKA, slávnosť

Nedeľa

DVADSIATA ŠTVRTÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

Slávnosť Sedembolestnej Panny Márie

V sobotu 15.9. na slávnosť Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska, budú sväté omše ako v nedeľu. Upozorňujeme vás, že na budúcu sobotu večerná sv. omša o 17:30 hod. nebude!

 

Pozvánky

  • Z príležitosti slávnosti Sedembolestnej Panny Márie v sobotu 15.9. v čase od 9:00 do 10:00 hod. v kostole uskutočnia seniori Denného centra ružencovú pobožnosť. Všetci ste srdečne pozvaní!
  • Na budúcu nedeľu 16.9. bude sv. omša o 11:15 hod. pri Kaplnke Sedembolestnej Panny Márie v Hlinenom U Blažkov.
  • Rodičia, ktorí chcú prihlásiť deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie v nedeľu 23.9.2018 o 14:00 hod. v kostole. Dostanú prihlášku a dôležité informácie k príprave pred prvým svätým prijímaním. Účasť rodičov je nutná!!
  • Vo farnosti organizujeme charitatívnu zbierku trvanlivých potravín. Dary môžete nosiť do pastoračného centra pred svätými omšami do budúceho piatku. Nech Pán odmení váš súcit s biednymi.

 

Zbierka na seminár

Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár.

 

Dary na kostol

Z prvonedeľnej zbierky ste obetovali na kostol: Turzovka 736,87€, Turkov 43,30€. Na kazateľnicu obetoval jeden Bohu známy darca  3o0€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Oznamujeme, že dňa 15.9. 2018 chcú uzatvoriť manželstvo Kristián Holaza, ktorý pochádza z Farnosti Turzovka a Gabriela Pavliková, ktorá pochádza z Farnosti Korňa.

Ďalej dňa 15.9. 2018 chcú uzatvoriť manželstvo Stanislav Mravec  a Lucia Skorčiková, ktorí pochádzajú z Farnosti Turzovka.

Ďalej dňa 15.9. 2018 chcú uzatvoriť manželstvo Marek Mlynár, ktorý pochádza z Farnosti Gánovce a Miroslava Siváková, ktorá pochádza z Farnosti Turzovka.

Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.