Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností  

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Najsvätejšieho mena Panny Márie, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Jána Zlatoústeho, biskupa a učiteľa Cirkvi, spomienka

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

POVÝŠENIE SVÄTÉHO KRÍŽA, sviatok

Sobota

SEDEMBOLESTNEJ PANNY MÁRIE, PATRÓNKY SLOVENSKA, slávnosť

Nedeľa

DVADSIATA ŠTVRTÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

Slávnosť Sedembolestnej Panny Márie

V sobotu 15.9. na slávnosť Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska, budú sväté omše ako v nedeľu. Upozorňujeme vás, že na budúcu sobotu večerná sv. omša o 17:30 hod. nebude!

 

Pozvánky

  • Z príležitosti slávnosti Sedembolestnej Panny Márie v sobotu 15.9. v čase od 9:00 do 10:00 hod. v kostole uskutočnia seniori Denného centra ružencovú pobožnosť. Všetci ste srdečne pozvaní!
  • Na budúcu nedeľu 16.9. bude sv. omša o 11:15 hod. pri Kaplnke Sedembolestnej Panny Márie v Hlinenom U Blažkov.
  • Rodičia, ktorí chcú prihlásiť deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie v nedeľu 23.9.2018 o 14:00 hod. v kostole. Dostanú prihlášku a dôležité informácie k príprave pred prvým svätým prijímaním. Účasť rodičov je nutná!!
  • Vo farnosti organizujeme charitatívnu zbierku trvanlivých potravín. Dary môžete nosiť do pastoračného centra pred svätými omšami do budúceho piatku. Nech Pán odmení váš súcit s biednymi.

 

Zbierka na seminár

Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár.

 

Dary na kostol

Z prvonedeľnej zbierky ste obetovali na kostol: Turzovka 736,87€, Turkov 43,30€. Na kazateľnicu obetoval jeden Bohu známy darca  3o0€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Oznamujeme, že dňa 15.9. 2018 chcú uzatvoriť manželstvo Kristián Holaza, ktorý pochádza z Farnosti Turzovka a Gabriela Pavliková, ktorá pochádza z Farnosti Korňa.

Ďalej dňa 15.9. 2018 chcú uzatvoriť manželstvo Stanislav Mravec  a Lucia Skorčiková, ktorí pochádzajú z Farnosti Turzovka.

Ďalej dňa 15.9. 2018 chcú uzatvoriť manželstvo Marek Mlynár, ktorý pochádza z Farnosti Gánovce a Miroslava Siváková, ktorá pochádza z Farnosti Turzovka.

Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.