Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností    

Pondelok

PREMENENIE PÁNA, sviatok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

Sv. Kajetána, kňaza, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Sv. Dominika, kňaza, spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

SV. TERÉZIE BENEDIKTY OD KRÍŽA (EDITY STEINOVEJ), PANNY A MUČENICE, SPOLUPATRÓNKY EURÓPY, sviatok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

VÝROČIE POSVÄTENIA NÁŠHO FARSKÉHO CHRÁMU, slávnosť; SV. VAVRINCA, DIAKONA A MUČENÍKA, sviatok

Sobota

Sv. Kláry, panny, spomienka

Nedeľa

DEVÄTNÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ



Prvá nedeľa – zbierka

Dnes je prvonedeľná zbierka na kostol. Vďaka za vašu štedrosť a spolupatričnosť.

 

Cyklotúra

Aj v tomto týždni vás pozývame na cyklotúru. Stretneme sa výnimočne v utorok pred farou o 9:30 hod.

 

Butkov pre deti

V rámci letných prázdnin organizujeme v stredu 8. augusta výlet pre deti na Horu Butkov, kde sa nachádza skalné sanktuárium Božieho milosrdenstva. Ešte sú voľné miesta, prosíme rodičov, aby prihlásili svoje deti v sakristii. S deťmi môžu ísť aj rodičia. Cena za dopravu  je 4 eurá. Odchod autobusu bude o 8:00 hod. z autobusovej zastávky Beskydská. Predpokladaný príchod je o 15:00 hod. Treba si so sebou vziať jedlo (opekať nebudeme), dostatočné množstvo vody a šiltovku na hlavu. Tešíme sa na pekné zážitky.

 

Výročie posvätenia chrámu

V piatok vás srdečne pozývame do kostola osláviť Výročie posvätenia nášho farského chrámu. Je to výnimočný deň pre farské spoločenstvo. Spoločne poďakujeme Pánovi pri svätých omšiach o 7:00 a 18:00 hod. za dar chrámu, v ktorom osobitne prebýva Boh a je srdcom našich príbytkov.

 

Dary na kostol

Na kazateľnicu obetovali štyria Bohu známi darcovia spolu 300€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Dňa 11.8.2018 chcú uzatvoriť manželstvo Michal Hrtús, ktorý pochádza z Farnosti Turzovka a Soňa Marťáková, ktorá pochádza z Farnosti Turzovka. Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.