Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností    

Pondelok

Sv. Brigity, rehoľníčky, patrónky Európy, sviatok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

Sv. Šarbela Makhlufa, kňaza, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Sv. Jakuba, apoštola, sviatok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Joachima a Anny, rodičov Panny Márie, spomienka

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Sv. Gorazda a spoločníkov, spomienka

Sobota

Panny Márie v sobotu, ľub. spomienka

Nedeľa

SEDEMÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

  
Cyklotúra

V stredu vás pozývame na cyklotúru. Stretneme sa na farskom dvore o 9:30 hod.

 

P18

Vo štvrtok 26.7. odchádzajú naši mladí do Prešova na Národné stretnutie mládeže P18, ktoré potrvá do nedele 29.7. Týmto skvelým podujatím podporujeme mladých ľudí v ich túžbe stretnúť sa s Kristom v mladej Cirkvi, vychádzať zo seba a prinášať evanjelium do celého sveta. Tešíme sa, že aj naša farnosť bude mať v Prešove svojich zástupcov.

 

Farská púť

Pri príležitosti hodovej slávnosti organizujeme Farskú púť na Svatý Kopeček a Olomouc. Uskutoční sa v stredu 22.8.2018 na spomienku Panny Márie Kráľovnej. Srdečne vás na ňu pozývame.  Kto má záujem nech sa zapíše v sakristii kostola.

 

Blahorečenie Anny Kolesárovej

V sobotu 1.9. 2018 pôjdeme na blahorečenie Anny Kolesárovej, mučeníčky čistoty. Z našej farnosti organizujeme autobus do Košíc. Kto má záujem, môže sa prihlásiť v sakristii kostola.

 

Dary na kostol

Na kazateľnicu obetovali Bohu známi manželia pri príležitosti 50. výročia sobáša 500€. Ďalej na kazateľnicu obetovali dvaja Bohu známi darcovia spolu 170€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Rímskokatolícky farský úrad v Turzovke oznamuje, že sviatosť manželstva chcú 28. júla 2018 uzatvoriť Peter Majtan, ktorý pochádza z Farnosti Turzovka a Denisa Rudinská, ktorá pochádza z Farnosti Podvysoká, bytom Olešná. Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.