Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností    

Pondelok

Sv. Brigity, rehoľníčky, patrónky Európy, sviatok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

Sv. Šarbela Makhlufa, kňaza, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Sv. Jakuba, apoštola, sviatok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Joachima a Anny, rodičov Panny Márie, spomienka

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Sv. Gorazda a spoločníkov, spomienka

Sobota

Panny Márie v sobotu, ľub. spomienka

Nedeľa

SEDEMÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

  
Cyklotúra

V stredu vás pozývame na cyklotúru. Stretneme sa na farskom dvore o 9:30 hod.

 

P18

Vo štvrtok 26.7. odchádzajú naši mladí do Prešova na Národné stretnutie mládeže P18, ktoré potrvá do nedele 29.7. Týmto skvelým podujatím podporujeme mladých ľudí v ich túžbe stretnúť sa s Kristom v mladej Cirkvi, vychádzať zo seba a prinášať evanjelium do celého sveta. Tešíme sa, že aj naša farnosť bude mať v Prešove svojich zástupcov.

 

Farská púť

Pri príležitosti hodovej slávnosti organizujeme Farskú púť na Svatý Kopeček a Olomouc. Uskutoční sa v stredu 22.8.2018 na spomienku Panny Márie Kráľovnej. Srdečne vás na ňu pozývame.  Kto má záujem nech sa zapíše v sakristii kostola.

 

Blahorečenie Anny Kolesárovej

V sobotu 1.9. 2018 pôjdeme na blahorečenie Anny Kolesárovej, mučeníčky čistoty. Z našej farnosti organizujeme autobus do Košíc. Kto má záujem, môže sa prihlásiť v sakristii kostola.

 

Dary na kostol

Na kazateľnicu obetovali Bohu známi manželia pri príležitosti 50. výročia sobáša 500€. Ďalej na kazateľnicu obetovali dvaja Bohu známi darcovia spolu 170€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Rímskokatolícky farský úrad v Turzovke oznamuje, že sviatosť manželstva chcú 28. júla 2018 uzatvoriť Peter Majtan, ktorý pochádza z Farnosti Turzovka a Denisa Rudinská, ktorá pochádza z Farnosti Podvysoká, bytom Olešná. Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.