Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a pobožnosti   

V pondelok ráno je pobožnosť k Duchu Svätému za misie so svätou omšou za členov Misijného združenia. V pondelok sa začína Týždeň modlitieb za duchovné povolania, preto ostatné pobožnosti, ktoré pravidelne mávame, budú s týmto nábožným úmyslom.

SOBOTA: Sv. Anzelma, biskupa a učiteľa Cirkvi, ľub. spomienka

NEDEĽA: ŠTVRTÁ VEĽKONOČNÁ – NEDEĽA DOBRÉHO PASTIERA   

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí

Rodičia, ktorí prihlásili deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie dnes o 14:00 hod. v kostole. Účasť všetkých rodičov je nutná. Zároveň pripomíname prvoprijímajúcim deťom, že v pondelok budeme mať stretko na fare.

 

Birmovanci

Vo štvrtok 19.4. o 18:00 hod. začíname nácvik na birmovku, ktorá bude v sobotu 28.4.2018. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Birmovanci sa tiež zúčastnia na Novéne k Duchu Svätému každý deň od 19.4. do 27.4. 2018.

 

Chvály

V piatok počas modlitby chvál, ktoré budú v kostole od 20:00 do 21:30, sa môžete vyspovedať alebo uskutočniť duchovný rozhovor. Kňaz bude pre vás k dispozícii v spovednici. Využite túto možnosť.

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 15.7. do 21.7. 2018 organizujeme púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 180€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia a ubytovanie. Prosíme záujemcov, aby sa do konca apríla zahlásili v sakristii.

 

Benefičný koncert

Pozývame Vás na benefičný koncert do Farského kostola v Turzovke dňa 29.4. 2018 o 15:00 hod. Účinkuje Chrámový zbor z Klokočova a Jana „Janais“ Kothajová. Výťažok zo zbierky bude venovaný pre Lenku Hnidzíkovú na jej rehabilitáciu.

 

Zbierka

Na budúcu nedeľu je zbierka na seminár.

  

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetovali dvaja Bohu známi darcovia spolu 130€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

OHLÁŠKY – 15.4.2018

 

Oznamujeme, že vo Farnosti Klokočov chcú prijať sviatosť manželstva:

Marián Pavlatovský, syn rodičov +Mariána Pavlatovského a Eleonóry r. Madajovej,

bývajúci: Vyšný koniec 347, Turzovka a Petra Tkáčiková, dcéra rodičov Vladimíra Tkáčika a Daniely r. Horníkovej, bývajúca: Hlavice 1161, Klokočov.

 

Oznamujeme, že vo Farnosti Klokočov chcú prijať sviatosť manželstva:

Tybor Menkyna, syn rodičov + Tibora Menkynu  a Heleny r. Kajánkovej, bývajúci: Stred 422, Turzovka a Jany Stopková, dcéra rodičov Pavla Stopku a Jany r. Šipulovej, bývajúca: Hlavice 808, Klokočov.