Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a pobožnosti   

V pondelok ráno je pobožnosť k Duchu Svätému za misie so svätou omšou za členov Misijného združenia. V pondelok sa začína Týždeň modlitieb za duchovné povolania, preto ostatné pobožnosti, ktoré pravidelne mávame, budú s týmto nábožným úmyslom.

SOBOTA: Sv. Anzelma, biskupa a učiteľa Cirkvi, ľub. spomienka

NEDEĽA: ŠTVRTÁ VEĽKONOČNÁ – NEDEĽA DOBRÉHO PASTIERA   

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí

Rodičia, ktorí prihlásili deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie dnes o 14:00 hod. v kostole. Účasť všetkých rodičov je nutná. Zároveň pripomíname prvoprijímajúcim deťom, že v pondelok budeme mať stretko na fare.

 

Birmovanci

Vo štvrtok 19.4. o 18:00 hod. začíname nácvik na birmovku, ktorá bude v sobotu 28.4.2018. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Birmovanci sa tiež zúčastnia na Novéne k Duchu Svätému každý deň od 19.4. do 27.4. 2018.

 

Chvály

V piatok počas modlitby chvál, ktoré budú v kostole od 20:00 do 21:30, sa môžete vyspovedať alebo uskutočniť duchovný rozhovor. Kňaz bude pre vás k dispozícii v spovednici. Využite túto možnosť.

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 15.7. do 21.7. 2018 organizujeme púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 180€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia a ubytovanie. Prosíme záujemcov, aby sa do konca apríla zahlásili v sakristii.

 

Benefičný koncert

Pozývame Vás na benefičný koncert do Farského kostola v Turzovke dňa 29.4. 2018 o 15:00 hod. Účinkuje Chrámový zbor z Klokočova a Jana „Janais“ Kothajová. Výťažok zo zbierky bude venovaný pre Lenku Hnidzíkovú na jej rehabilitáciu.

 

Zbierka

Na budúcu nedeľu je zbierka na seminár.

  

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetovali dvaja Bohu známi darcovia spolu 130€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

OHLÁŠKY – 15.4.2018

 

Oznamujeme, že vo Farnosti Klokočov chcú prijať sviatosť manželstva:

Marián Pavlatovský, syn rodičov +Mariána Pavlatovského a Eleonóry r. Madajovej,

bývajúci: Vyšný koniec 347, Turzovka a Petra Tkáčiková, dcéra rodičov Vladimíra Tkáčika a Daniely r. Horníkovej, bývajúca: Hlavice 1161, Klokočov.

 

Oznamujeme, že vo Farnosti Klokočov chcú prijať sviatosť manželstva:

Tybor Menkyna, syn rodičov + Tibora Menkynu  a Heleny r. Kajánkovej, bývajúci: Stred 422, Turzovka a Jany Stopková, dcéra rodičov Pavla Stopku a Jany r. Šipulovej, bývajúca: Hlavice 808, Klokočov.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.