Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Zvestovanie Pána, slávnosť

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

Sv. Stanislava, biskupa a mučeníka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:15 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Sv. Martina I., pápeža a mučeníka

Sobota

Féria

Nedeľa

TRETIA VEĽKONOČNÁ NEDEĽA


Výročná farská poklona

Dnes je v našej farnosti výročná celodenná poklona. Máte možnosť pokloniť sa Pánovi v takomto čase: po prvej sv. omši do 10:00; potom od 12:00 do 15:00 hod. Poklona sa ukončí odprosujúcou pobožnosťou, korunkou k Božiemu milosrdenstvu a Eucharistickým požehnaním.

 

Úplné odpustky  

Každí, kto si dnes pri verejnom vystavení obrazu Božieho milosrdenstva v kostole alebo v kaplnke nábožne uctí tento obraz a splní predpísané podmienky na získanie úplných odpustkov (sv. spoveď, sv. prijímanie, modlitba na úmysel Svätého Otca) a pomodlí sa Modlitbu Pána a Verím v Boha a pridá k tomu nábožný vzdych vzývajúci Božie milosrdenstvo (napr. Milosrdný Ježišu, dôverujem Ti), môže získať úplné odpustky pre seba alebo pre duše v očistci.

 

Birmovanecká svätá omša a hora Butkov

Svätá omša a náuka pre  birmovancov bude v piatok 13.4. o 18:00 hod. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Na budúcu sobotu 14.4. ideme putovať s našimi birmovancami na horu Butkov, kde sa nachádza Skalné sanktuárium Božieho milosrdenstva. Je potrebné, aby sa birmovanci čím skôr prihlásili v sakristii.  Odchod autobusu je ráno o 8:00 hod. zo zastávky Beskydská. Predpokladaný príchod je medzi 14:00 a 15:00 hod.

 

Mládežnícke stretnutie

Pozývame všetkých mladých na stretko, ktoré bude na budúcu v sobotu 14.4. o 18:30 v Dome sv. Jozefa. Príďte vytvoriť pekné spoločenstvo viery a priateľstva.

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí

Rodičia, ktorí prihlásili deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie na budúcu nedeľu 15.4. o 14:00 hod. v kostole. Účasť všetkých rodičov je nutná. Zároveň pripomíname prvoprijímajúcim deťom, že v pondelok budeme mať stretko na fare. Tešíme sa na vás! 

 

Misijná púť detí

Dávame do pozornosti Misijnú púť detí, ktorá sa uskutoční dňa 12.5.2018 v Rajeckej Lesnej. Prosíme rodičov, aby zahlásili svoje deti v sakristii. Sú ešte voľné miesta. Cena za dopravu je 3€.

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 15.7. do 21.7. 2018 organizujeme púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 180€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia a ubytovanie. Prosíme tých, čo majú záujem, aby sa už zahlásili v sakristii.  

  

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetoval Bohu známy darca 10€. Na Boží hrob ste obetovali spolu 1330€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.