Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

 

Liturgický kalendár a program pobožností

PONDELOK: Sv. Jozefa, ženícha Panny Márie, slávnosť

7:00 – sv. omša za členov Misijného združenia, pobožnosť k Duchu Svätému

Ostatné pobožnosti v týždni tak ako bývajú.

NEDEĽA: KVETNÁ NEDEĽA - NEDEĽA UTRPENIA PÁNA – bude požehnanie ratolestí

 

Zbierka a deviatnik

Dnes je zbierka pre prenasledovaných kresťanov a utečencov. Deviatnik k sv. Jozefovi sa ukončí dnes po krížovej ceste.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:30 a v nedeľu o 15:00 hod. Dnes sa ju budú modliť zamestnanci Domu sv. Jozefa. V piatok birmovanci a na budúcu nedeľu mladí a zbor.

 

Prvoprijímajúce deti a Misijná púť detí

Ďakujeme rodičom, že v piatok prišli so svojimi deťmi na krížovú cestu a zúčastnili sa na večernej sv. omši. Zároveň upozorňujeme prvoprijímajúce deti, že stretko na fare v pondelok nebude. Stretneme sa až po Veľkej noci. Tiež dávame do pozornosti Misijnú púť detí, ktorá sa uskutoční dňa 12.5.2018 v Rajeckej Lesnej. Prosíme rodičov, aby zahlásili svoje deti v sakristii. Cena za dopravu je 3€. 

 

Birmovanecká svätá omša

Svätá omša a náuka pre  birmovancov bude v piatok 23.3. o 18:00 hod. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Pre mladých máme ponuku zúčastniť sa Kvetného víkendu v Žiline v dňoch 24.-25. Marca. Bližšie info je vo výveske.

 

Veľkonočná svätá spoveď

Svätá spoveď pred Veľkou nocou bude v našej farnosti v utorok 27.3. doobeda od 10:00 do 11:30 a poobede od 14:00 do 17:30. V Dlhej od 15:00 do 16:00. V Turkove od 16:00 do 17:00 hod. Každú pol hodinu budeme rozdávať sväté prijímanie.

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 15.7. do 21.7. 2018 organizujeme farskú púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 180€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia a ubytovanie. Môžete sa prihlásiť v sakristii.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetoval jeden Bohu známy darca 10€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.