Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

 

Liturgický kalendár a program pobožností

PONDELOK: Sv. Jozefa, ženícha Panny Márie, slávnosť

7:00 – sv. omša za členov Misijného združenia, pobožnosť k Duchu Svätému

Ostatné pobožnosti v týždni tak ako bývajú.

NEDEĽA: KVETNÁ NEDEĽA - NEDEĽA UTRPENIA PÁNA – bude požehnanie ratolestí

 

Zbierka a deviatnik

Dnes je zbierka pre prenasledovaných kresťanov a utečencov. Deviatnik k sv. Jozefovi sa ukončí dnes po krížovej ceste.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:30 a v nedeľu o 15:00 hod. Dnes sa ju budú modliť zamestnanci Domu sv. Jozefa. V piatok birmovanci a na budúcu nedeľu mladí a zbor.

 

Prvoprijímajúce deti a Misijná púť detí

Ďakujeme rodičom, že v piatok prišli so svojimi deťmi na krížovú cestu a zúčastnili sa na večernej sv. omši. Zároveň upozorňujeme prvoprijímajúce deti, že stretko na fare v pondelok nebude. Stretneme sa až po Veľkej noci. Tiež dávame do pozornosti Misijnú púť detí, ktorá sa uskutoční dňa 12.5.2018 v Rajeckej Lesnej. Prosíme rodičov, aby zahlásili svoje deti v sakristii. Cena za dopravu je 3€. 

 

Birmovanecká svätá omša

Svätá omša a náuka pre  birmovancov bude v piatok 23.3. o 18:00 hod. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Pre mladých máme ponuku zúčastniť sa Kvetného víkendu v Žiline v dňoch 24.-25. Marca. Bližšie info je vo výveske.

 

Veľkonočná svätá spoveď

Svätá spoveď pred Veľkou nocou bude v našej farnosti v utorok 27.3. doobeda od 10:00 do 11:30 a poobede od 14:00 do 17:30. V Dlhej od 15:00 do 16:00. V Turkove od 16:00 do 17:00 hod. Každú pol hodinu budeme rozdávať sväté prijímanie.

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 15.7. do 21.7. 2018 organizujeme farskú púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 180€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia a ubytovanie. Môžete sa prihlásiť v sakristii.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetoval jeden Bohu známy darca 10€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.