Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Katedra sv. Petra, apoštola, sviatok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:30 – Krížová cesta 

Sobota

Féria 

Nedeľa

DRUHÁ PÔSTNA NEDEĽA

15:00 - Krížová cesta


Zbierka na charitu

Dnes je zbierka na charitu. Srdečná vďaka za Váš súcit s biednymi.

 

Prvoprijímajúce deti

V pondelok stretko prvoprijímajúcich detí na fare nebude. 

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:30 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Na budúcu nedeľu sa ju budú modliť starí rodičia.

 

SPK

Pozývame Vás do Športovej haly v Čadci, kde bude už 23. ročník SPK s názvom „Slobodu prináša Kristus“. V sobotu 24.2. od 10:00 pozývame najmä deti s rodičmi alebo animátormi. Popoludní od 16:00 bude program pre mládež a zvlášť pre birmovancov a slovom o pravej slobode nás príde povzbudiť známy kazateľ a farár zo Žakoviec Marán Kuffa. V nedeľu 25.2. od 12:00 bude program pre deti a spoločenstvá. Svojou návštevou nás poctí rodák z Kysúc, nitriansky biskup Mons. Viliam Judák, ktorý sa s nami podelí o svoje svedectvo viery pri slávnostnej sv. omši o 16:30. Naši birmovanci sa zúčastnia programu pre mládež v sobotu 24.2. od 16:00.   

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kazateľnicu obetovali dvaja Bohu známi darcovia spolu 125€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Žiakom prajeme pekné prežitie jarných prázdnin!